Ajateltavaa

On hyvä, jos saamme:

  
  • Leikkauspiirustukset PDF:ssä ja DXF:ssä (tai DWG:ssä) 
  • Työstämisessä ja särmäyksessä STP tiedosto.
  • Selkeä ilmoitus materiaalin laadusta ja paksuudesta.
  • Selkeä ilmoitus toleransseista/aroista mitoista sekä mahdollisista työstövaroista.
  • Särmätyt yksityiskohdat laajassa muodossa.
  • Muut vaatimukset selvästi eriteltyinä: cert, jäljitettävyys, tasomaisuus, erityisesti toivottu leikkausmenetelmä jne.
  • Muut työvaiheet selvästi eriteltyinä: särmäys, kierreitys, poraus, puhallus jne.
  • Niissä tapauksissa, joissa työstettävät aineet tilataan, niin on suureksi avuksi, että särmäysmitat ja valmismitat ilmoitetaan.

Ajateltavaa:

Kun tilaat yksityiskohtia omiin konstruktioihisi tai jos sinulla on mahdollisuus mukauttaa tekemääsi konstruktiota, on paljon, mitä voit tehdä saadaksesi niin hyvän hinnan kuin mahdollista meiltä BERGS:iltä.

Alla joitakin vihjeitä:
  
1: Määrä. Tärkein tekijä on yksityiskohtien määrä. Jokainen uusi laatu/paksuus, jonka leikkaamme merkitsee aikaa järjestää kaikki leikkausta varten (n.k. käynnnistämiskustannus). Suuret määrät samaa laatua/paksuutta merkitsevät parempaa hintaa/yksityiskohtaa kohden.
  
2: Toimitusaika.  Jos voit odottaa yksityiskohtiesi saamisessa, voimme antaa sinulle paremman hinnan. Jos sinulla on projekti, jossa on suuri määrä yksityiskohtia, voi tulla meille ajankohtaiseksi materiaalin tilaaminen suoraan valssilaitokselta tukkumyyjän sijasta. Silloin voidaan materiaalikustannukset pitää alhaalla.

3: Toleranssit.  Toleranssit maksavat. Tiukemmat toleranssit, vaativat suurempaa tarkkuutta ja rajoittavat meitä enemmän tuotantomenetelmän valinnassamme. Mieti, missä todella tarvitset kovia toleransseja.

4: Sama laatu/paksuus. Katso myös kohta 1. Koita pitää yksityiskohtasi saman laadun ja paksuuden sisällä, sillä tavalla saat suurempia määriä leikkausta kohti = parempi hinta.
  
5: Joustavuus.  Joustavammat tuotteet koskien materiaalilaatua antavat meille suuremman mahdollisuuden edulliseen valmistukseen.
​​​​​​​
6: Sertifikaatti/Jäljitettävyys. Suurin osa BERGS materiaalivarastosta on yhdistetty materiaalisertifikaattiin. Materiaalin toimittaminen asiaankuuluvan materiaalisertifikaatin kanssa on siksi yksinkertaista. Sitä vastoin tuotteiden toimittaminen jäljitettävyyden kanssa  (Sisäinen merkintä SBH), vaatii erityistä käsittelyä tuotannossamme.
Mieti, jos todella tarvitset tuotteiden jäljitettävyyden projektiisi.

Yhteystiedot

​​​​​​​Sähköposti info@bergsmekaniska.se