Palvelut

Projektisi - yksi toimittaja 


Olemme täydellinen toimittaja tämän päivän teollisuuksille, koska hallinnassamme on koko mekaanisen konepajan tuotantoprosessi.

Aika on rahaa

Ottaessamme vastaan aikaavieviä prosesseja, jotka voivat saada koko projektisi menettämään nopeutta, voimme tarjota lisäarvoa toimittamalla valmiiksi käytettäviä yksityiskohtia.
Yksityiskohdat voidaan toimittaa asennusvalmiina suoraaan esim. rakennuspaikalle tai tuotantolaitokseesi.

Yksi tai useampia 

Kuvioleikkaamme ja jälkikäsittelemme täydellisiä yksityiskohtia. Kaikkea suuremmista sarjoista muutaman kappaleen valmistukseen asti.
Koneistomme, kokeneen ja pätevän henkilökunnan avulla olemme kaikenkattava koskien esivalmistettuja yksityiskohtia. 


Yksityiskohta vai täydellinen ratkaisu 

Me suunnittelemme, kehitämme ja jalostamme siinä laajuudessa, jota vaaditaan juuri teidän tarkoitusta varten - yksinkertaisesta yksityiskohdasta täydelliseen järjestelmäratkaisuun saakka.
Autamme teitä tuotekehittelyssä ja valmistuksessa suunnittelupöydältä toimitukseen asti.

Tehokkuus

Meillä on täysin varustettu konepaja, jossa on kaikki, mitä tarvitaan tehokkaaseen pellin työstämiseen. Kaikkea leikkauksesta, valssauksesta, särmäyksestä, viisteiden työstämisestä, porauksesta ja kierreityksestä puhallukseen ja maalaukseen. 

​​​​​​​
Joustavuus

Sinä asiakkaana päätät, mitä me teemme valmistusketjussa ja kuinka pitkälle haluatte meidän valmistelevan tuotteenne. Vahvuutemme on, että joustavasti mukaudumme asiakkaan toiveisiin.
Mikään tehtävä ei ole liian suuri tai pieni meille!

Palvelu, laatu ja toimitusvarmuus 

Monet asiakkaistamme ovat kansainvälisesti markkinoiden johtavia alallaan, mutta me työskentelemme myös monien pienempien yritysten kanssa, joissa palvelu, laatu ja toimitusvarmuus ovat vähintään yhtä tärkeitä.


Yhteys

​​​​​​​
Puh: +46 (0)553 12110 ​​​​​​​
​​​​​​​Sähköposti: info@bergsmekaniska.se