Creusabro® kulutuspeltivalikoima

​​​​​​​​​​​​​​

Kauttaaltaan kova

Creusabro® kulutuspelti tarjoaa uusia, parempia materiaaliominaisuuksia verrattuna perinteiseen vesikyllästettyyn kulutuspeltiin (HB500). Esimerkiksi kaivos-, maansiirto-, murskaamo- ja kierrätysteollisuuden sovellutuksiin.
Ainutlaatuinen valmistusprosessi, huolellisesti tarkastetun öljynjäähdytyksen ja mukautetun metallurgian avulla, antaa tulokseksi kulutuspellin, joka on "kauttaaltaan" kova aivan toisella tavalla kuin nykyään tavallisimmin käytetyt kulutuspellit (`HB500).
​​​​​​​

Parempi käyttötalous

Materiaali säilyttää kovuutensa noin 450 C asteeseen saakka, sisältäen Cr- ja Mo-karbideja. Materiaali karkaistuu edelleen kulutuksessa ja saavuttaa täyden kulutuskestävyyden käytössä, minkä tuloksena on yksinkertaisempi valmistusprosessi koskien esimerkiksi kylmämuotoilua.

​​​​​​​Huomattavasti paremman koko tavaran (pellin) paksuuden läpi menevän kulutuskestävyyden ja huomattavasti yksinkertaisemman muotoiltavuuden avulla verrattuna HB500:aan Creusabro® tekee mahdolliseksi:
-Pidemmän kulutusyksityiskohtien eliniän (tyypillisesti 30-100% pidempi elinikä verrattuna HB500-peltiin).
-Useammat valintamahdollisuudet erityisen alttiiden osien suojelemiseksi kulutusta vastaan.
-Mahdollisuuden suurempaan hyötykuormaan ohuemman pellin ja säilytetyn eliniän avulla.
-Paremman kulutustalouden
Bergs Mekaniska on ylpeä tarjotessaan ArcelorMittals:in tuotevalikoimaa Creusabro®:ssa ja ottaa kiitollisena vastaan kysymyksia materiaalista ja sen ominaisuuksista.

  

Yhteystiedot

​​​​​​​
Puh +46 (0)553 12110 
Sähköposti info@bergsmekaniska.se

Lue lisää Creusabro® :sta

Foneettinen kirjoitus: [k r ö z a b r o]