Kulutusteräs Creusabro®

Creusabro® kulutuspeltivalikoima

​​​​​​​​​​​​​​

Kauttaaltaan kova

Creusabro® kulutuspelti tarjoaa uusia, parempia materiaaliominaisuuksia verrattuna perinteiseen vesikyllästettyyn kulutuspeltiin (HB500). Esimerksi kaivos-, kaivuu-, murska- ja kierrätysteollisuuden sovellutuksiin.
Ainutlaatuinen valmistusprosessi, huolellisesti tarkastettu öljynjäähdytys ja mukautettu metallurgia, antaa tulokseksi kulutuspellin, joka on "kauttaaltaan" kova toisella tavalla kuin nykyään tavalisimmin käytetyt kulutuspellit (G`HB500).

​​​​​​​

Parempi käyttötalous

Materiaali säilyttää kovuutensa noin 450°:een C, sisältäen Cr- ja Mo-karbideja, materiaali karkaistuu edelleen kulutuksessa ja saavuttaa täyden kulutuskestävyyden käytössä, mikä sallii yksinkertaisemman valmistusprosessin koskien esimerkiksi kylmämuotoilua.

​​​​​​​Koko tavaran (pellin) paksuuden läpi menevän, merkittävästi paremman kulutusvahvuuden ja huomattavasti yksinkertaisemman muotoiltavuuden avulla verrattuna HB500:aan Creusabro® mahdollistaa:
-Pidemmän kulutusyksityiskohtien eliniän (tyypillisesti 30-100% pidempi elinikä verrattuna HB500-peltiin).
-Useampia valintamahdollisuuksia erityisen alttiitten osien suojelemiseksi kulutusta vastaan.
-Mahdollisuuden suurempaan hyötylastiin ohuemman pellin ja säilytetyn eliniän avulla.
-Paremman kulutustalouden
Bergs Mekaniska on ylpeä tarjotessaan ArcelorMittals: in tuotevalikoimaa Creusabro®:ssa ja otamme kiitollisina vastaan kysymyksia materiaalista ja sen ominaisuuksista.
Yhteystiedot

​​​​​​​Sähköposti info@bergsmekaniska.se

Lue lisää Creusabro®:sta 

Foneettinen kirjoitus: [k r ö z a b r o]